Bentley EXP 10 Speed 6 – N-am înțeles numele, dar am înțeles designul…

Bentley EXP 10 Speed 6 are un nume cu multe cifre și multe necunoscute, dar ce se vede lasă loc foarte puțin de interpretări. Oricât de subiectivi am fi, tot arată bine.

Astăzi de dimineață s-a dat cep la salonul auto de la Geneva și iată ce a ieșit la iveală – un concept Bentley cu un nume care sugerează că ar avea zece viteze sau doar șase. Dezvoltat pentru a prevesti designul viitoarelor modele Bentley, conceptul  face trimitere către următoarele coupe-uri sportive ale mărcii britanice deținute de nemți. Pare ceva mai compact și mai dramatic decât un Continental GT din actuala generație, iar unele linii sunt prea dramatice pentru a ne aștepta să intre pe linia de producție în serie, dar ne-am dori să vedem asta la fel de mult cum ne-am dori să-l vedem pe Iliescu căzând pe niște scări rulante și pe Elvis Presley viu.

Bentley EXP 10 Speed 6  (6)

La interior Bentley EXP 10 Speed 6 își tratează clienții virtuali cu inserții de lemn de cireș, inserții de cupru, o consolă centrală din aluminiu de mari dimensiuni, un display mare de 12 inci și cea mai bună piele din cele mai bune vaci, acum moarte sau prea dezbrăcate pentru vremea de Anglia.

Bentley EXP 10 Speed 6  (5)

Este încă mare secretomanie în jurul datelor tehnice, dar ne așteptăm să apară cât de curând, să fie cu cifre mari și mici acolo unde trebuie și să dea emoții concurenței de la Porsche, Maserati, BMW sau Mercedes. Asta dacă nu cumva o fi doar o caroserie fără motor…

CEO-ul 100% britanic de la Bentley, anume Wolfgang Durheimer spune că „Bentley EXP 10 Speed 6 are potențialul de a deveni apogeul mașinilor sportive cu două locuri. Oferă performanțe palpitante orientate către șofer care se completează cu luxul specific Bentley.” Cât de frumos și de original o spune…

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account