BMW X6
BMW X6
BMW X6

Inca o randare a modelului BMW X3 2011

randare X3

Conform surselor noastre, mai e circa o luna pana cand vom vedea pe internet primele imagini cu BMW X3 2011, care va debuta oficial in toamna la Salonul auto de la Paris. Intre timp continua sesiunile foto pe trei continente, se pregatesc materialele de marketing, iar revistele auto germane continua sa se distreze cu jocul randarilor.

De aceasta data, Autobild ne prezinta o randare imbunatatita, probabil bazata pe ultimele fotografii spion care au dezvaluit destul de mult din infatisarea viitoarei generatii BMW X3. Modelul BMW X3 2011 e construit cu nume de cod F25, avand la baza platforma viitoarei generatii BMW Seria 3. Dupa cum am mai mentionat in articolele anterioare, fapt confirmat si de surse apropiate marcii, F25 se aprope ca dimensiuni de prima generatie X5 si are o forma mult mai rotunjita si o infatisare mai dinamica.

Infatisarea destul de neinteresanta a modelului actual e inlocuita de un design similar celui de pe X1, avand cateva elemente de design mostenite de la alte modele BMW, mai ales in cazul grilei frontale si al farurilor.

Linia “rasturnata” a geamurilor, element caracteristic la X3, va fi din nou evidenta si va reprezenta un element de design ce va fi asociat cu modelul in sine.

Chiar daca va fi mai inalt decat X1, noul X3 pare sa fi mostenit cateva din elementele noului model SAV compact entry-level, mai ales la partea frontala.

Grila rinichi e pozitionata mai jos decat la modelul actual, iar sub ea mai gasim o priza de aer, ca cea intalnita la X5.

Productia viitorului X3 va fi mutata de la fabrica Magna din Graz, Austria, pe teritoriu american, la unitatea de productie din Spartanburg, unde se va alatura celorlalti membri ai familiei X.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account