Interiorul lui BMW Seria 8 dezvăluit în noi poze spion

Noua generație BMW Seria 8 va fi lansată în iunie, cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans. Fiind atât de aproape momentul prezentării oficiale, prototipurile testate în zone publice sunt din ce în ce mai puțin camuflate. Astfel, cele mai recente poze spion ne prezintă planșa de bord descoperită complet.

Noul set de poze reconfirmă faptul că versiunea de serie a lui BMW Seria 8 va prelua designul pe care l-am admirat în cazul conceptului prezentat anul trecut. Totodată, pozele arată că Seria 8 va beneficia de noul sistem infotainment, denumit Sistem de Operare BMW 7.0. O noutate ușor vizibilă este instrumentarul de bord complet digital. Acest ecran multifunctional din spatele volanului afișează harta sistemului de navigație și are meniu configurabil. Utilizatorul interacționează cu sistemul de operare prin controlerul iDrive, controlul tactil al ecanului central și butonului rotativ iDrive, controlul vocal şi controlul prin gesturi.

Pozele spion mai arată că interiorul are numeroase detalii și contururi cromate sau metalice, iar gurile de ventilație au aspect nou și încadrează un ecran mic care afișează temperaturile. Maneta schimbătorului de viteze are suprafață ce pare a fi din sticlă, butonul de pornire a motorului este mutat pe consola dintre scaune, iar butonul rotativ al sistemului iDrive are margini zimțate. Nu în cele din urmă, brațele orizontale ale volanului încorporează mai multe butoane decât modelele actuale, ceea ce poate indica o suită mai avansată de sisteme de asistare a condusului.

Pozele cu interiorul noului BMW Seria 8 au fost publicate de wilcoblock pe instagram și preluate apoi de diverse site-uri precum bimmerpost.com. Click aici pentru link-ul direct.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account