Noul BMW Seria 1 dezvăluit oficial… aproape integral

Viitoarea generație BMW Seria 1 este foarte aproape de momentul lansării, astfel că marca germană a început să-l promoveze azi pe paginile sale de Facebook și Twitter publicând poze care dezvăluie aproape în totalitate noul hatchback compact.

Tot azi, 16 mai 2019, președintele consiliului director BMW AG, Harald Krüger, a oferit în cadrul adunării generale a acționarilor grupului informații despre momentul lansării noului model:
Vom avea o ofensivă de modele și în clasa compactă. Livrările noului BMW Seria 1 vor începe până la finalul anului. În primăvara lui 2020 vom lansa modelul BMW Seria 2 Gran Coupé. Cred că tinerii vor găsi deosebit de atrăgător designul său impresionant.

Din pozele publicate pe Facebook și Twitter, putem vedea inclusiv un semiprofil cu ceea ce pare a fi modelul de top BMW M135i xDrive, înzestrat cu motorul TwinPower Turbo de 2 litri și 306 CP. Acest model se distinge prin decupajele ample ale spoilerului frontal, grila frontală cu ținte în loc de lamele verticale, precum și culoarea argintie a prizelor de aer din spoiler și a carcaselor oglinzilor retrovizoare. CLICK AICI pentru toate detaliile tehnice oferite oficial de BMW despre noul hatchback, care a adoptat tracțiunea pe puntea față.

Și planșa de bord este parțial dezvăluită în noul set de poze oficiale. Dar scopul clar al pozelor este de a ne prezenta instrumentarul de bord complet digital. Și ecranul central este tipic pentru noua generație a sistemului infotainment pe care îl regăsim la noile BMW Seria 3, BMW X5, BMW X7, BMW Z4 și BMW Seria 8. Puteți vedea poze suplimentare accesând site-ul bimmertoday.de, care a publicat mai multe poze revelatoare cu planșa de bord. De altfel și butoanele, afișajul informațiilor despre climatizare și configurația generală a planșei de bord sunt similare cu ale modelelor din clase superioare.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account