Interviu Anders Warming – MINIomul

Nu-i ușor să reîmprospătezi un brand ori să readuci la viață unul. Gândiți-vă că originalul, ca și în cazul filmelor, este de cele mai multe ori mai bun decât sequel-ul. MINI a venit însă cu o serie nouă, cu mai multă acțiune și actori mai buni. Puțin știu însă că oamenii din umbră – scenariștii, regizorii, directorii de imagine sunt cei mai importanți pioni. Anders Warming este unul dintre pionii ăia care a înaintat pătrățică cu pătrățică până a ajuns în spatele liniei inamice și a dat șah mat.

MINI este un brand care s-a reinventat sub umbrela BMW. A fost mai mult ca un șut în fund decât un rebranding pentru că noile modele MINI încă mai păstrează esența de terrier care se bate cu ursul, inconștient fiind de mărimea sa. Dar iată că noul MINI este mai mare decât originalul și s-a trezit înconjurat de o familie de modele care par că și-au redefinit scopul inițial, ramificându-se în tot felul de corcituri de agrement.

MINI Clubman este ultimul dulău de buzunar care se gudură pe lângă clienții premium, pentru că de, MINI este un brand premium acum, iar Clubman promite mai mult spațiu, mai mult confort și mai multe gadgeturi care-ți fac viața mai frumoasă. L-am văzut și noi la Frankfurt, în premieră mondială, unde l-am întâlnit și pe acest băiat, Anders Warming, zice el, designer șef la MINI. L-am luat la ochi, i-am pus camera de luat vederi în față și i-am pus câteva întrebări. Iată ce a ieșit.

Andrers Warming este omul care a desenat prima generație de BMW Z4, conceptul BMW GINA și Mille Miglia Coupe Concept. Talentat băiatul…

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account