Lecții de șoferie de la Mihai Beldie

Mihai Aurel Beldie este pilot de Viteză în Coastă, instructor de pilotaj și posesor de BMW. E de-al nostru, cum se zice, așa că haideți să-i ascultăm sfaturile. Nu zice de rău.

O statistică recentă a unei firme de asigurări decente (nu dăm nume până nu ne dau niște bani) arată că în topul accidentelor se află posesorii de BMW, printre alții. Băi, da ce-or avea posesorii ăștia de BMW de se simt mai atrași de accidente decât alții, că doar nu-i singura mașină din lume cu tracțiune spate, motoare puternice și sex-appeal la fete? Ei bine, uneori motivele sunt de-a dreptul banale. Unii habar nu au că sunt la volanul unui bolid de sute de cai putere, chiar dacă scrie clar pe el – 316i M Power. Probabil că nu știu ce să facă altceva cu puterea asta în afară de a o irosi într-un șanț. Alții habar nu au că BMW-urile au tracțiune spate și cred despre contrabracare că este un serviciu de contrainformații care intră peste tine în casă să te contrabracheze. Cei mai mulți cred însă că BMW-urile astea sunt niște mașini atât de bune încât nu trebuie să mai cunoști șoferie. Mașina asta stă foarte bine pe șosea, deci nu are rost să mai ținem mâinile pe volan, mașina asta are o susținere laterală foarte bună, deci putem să stăm cum vrem noi în scaun, important e să arătăm cât mai reci și mai neabordabili.

Mihai Beldie

Mihai Beldie este pilot de curse, instructor la Mihai Beldie Driving Institute și realizatorul unei serii de clipuri informative în care ne arată unde greșim și cum putem deveni niște șoferi mai puțin accidentabili urmărind niște reguli simple. Altfel spus, omul ăsta încearcă să ne salveze viețile și reputația de șoferi. Haideți să-l urmărim cu atenție, altfel nu ne mai crede nimeni când spunem despre BMW-uri că-s mașini bune dacă apărem cu ele pe la știrile de la ora cinci. Primele două episoade sunt cele care pun baza unui condus cât mai corect și mai eficient din punctul de vedere al siguranței la volan.

Sursa – ultimatedrivingexperience.blogspot.ro

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account