Proleasing Motors aniversează 15 ani de existență cu evenimente și oferte speciale

Proleasing Motors aniversează 15 ani de existență cu evenimente și oferte speciale

În perioada 15-17 aprilie, Proleasing Motors sărbătorește împlinirea unui deceniu și jumătate de activitate printr-un eveniment deschis publicului.

 

Proleasing Motors va împlini în luna aprilie 15 ani de existență. Momentul va fi marcat printr-o serie de activități și evenimente menite să aducă în fața publicului compania din spatele brandurilor și povestea ei de succes, dar și să îi recompenseze pe cei care i-au fost alături pe acest drum sau i se vor alătura de aici înainte.

Astfel, Proleasing Motors organizează în intervalul 15-17 aprilie un eveniment aniversar care va fi găzduit la showroom-ul din Blejoi. Din programul evenimentului vor face parte:

– o expoziție de tehnologie în cadrul căreia vei descoperi soluții high tech și gadget-uri de la unele din cele mai puternice branduri din domeniu, prezentate alături de proiecte inovatoare ale tinerilor ploieșteni

– o expoziție aniversară Proleasing 15 ani, în care este prezentată istoria companiei într-un mod inedit, dar și cele mai speciale modele auto care au plecat către clienții Proleasing Motors în ultimul deceniu și jumătate

– proiecții de film într-o sală de cinema amenajată chiar în interiorul showroom-ului. De exemplu, în 15, 16 și 17 aprilie va rula filmul documentar „No limits – Imposibilul este doar un cuvânt”, care prezintă culisele participării lui Alessandro Zanardi la cursa de 24h de ore de la Spa din 2015, ca pilot al echipei BMW. A fost prima participare într-o cursă de 24de ore a unui pilot cu handicap sever într-o echipă la cel mai înalt nivel, iar documentarul ne arată voința de fier a acestui mare campion.

Mai multe detalii despre evenimentul aniversar organizat de Proleasing, precum și despre ofertele aniversare în ediție limitată puteți afla accesând www.proleasingmotors.ro/15ani/

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account