Gerovital
Gerovital
Gerovital

Marca BMW – nr. 3 pe plan global in clasamentul RankingTheBrands

RankingTheBrands, o agentie de marketing ce publica in fiecare an o serie de clasamente, a declarat ca in 2011 marca BMW s-a situat pe locul in topul celor mai cunoscute marci la nivel global. Top 100 Ranking the Brands este realizat pe baza tuturor clasamentelor incluse pe Rankingthebrands.com. Pozitia unei marci in top este determinata de numarul de clasamente in care apare, si ia in calcul locul pe care se situeaza aceasta in fiecare clasament.

Asa cum era de asteptat, pe primul loc in clasament la nivel global se situeaza Apple, a doua cea mai mare companie din lume ca venituri si care va deveni cel mai probabil prima la acest capitol, pe viitor. Dupa Apple urmeaza Google, una din cele mai respectate companii din domeniul tehnologiei.

Singura companie din industria auto prezenta in Top 10 alaturi de BMW este Mercedes-Benz. Audi vine puternic din urma, pe locul 11, dupa ce anul trecut s-a situat pe pozitia 25.

In editia anterioara a clasamentului, BMW se situa pe locul 9 in topul marcilor la nivel global.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account