Revista Gentleman’s Car toamnă 2023

Noua ediție a revistei Gentleman’s Car, pentru toamna anului 2023, este acum disponibilă gratuit în rețeaua InMedio din România. Și include teste cu noi modele care reflectă faptul că ne aflăm într-un moment unic în istoria industriei auto, când se face tranziția de la motorizările termice la cele electrificate și pur electrice.

Astfel, în această ediție Gentleman’s Car vă putem prezenta testele noastre cu o diversitate de motorizări. De exemplu, Škoda Kodiaq Sportline demonstrează că diesel-ul mai are loc de evoluție. SUV-ul este animat de un motor turbo diesel de 2 litri care nu apelează la hibridizare, ci folosește două convertoare catalitice pentru a reduce emisiile de oxizi de azot cu 80%. Apoi, varianta cu facelift a SUV-ului supersportiv BMW X5 M Competition  a primit un sistem mild-hybrid de 48V care ne-a demonstrat cum contribuie la plăcerea condusului și contribuie la fiorii dați de V8-ul cu 625 de cai putere. Iar Nissan X-Trail e-POWER e4ORCE ne-a arătat cum încearcă să împace pe toată lumea, transformând benzina în electricitate. Mai are un motor cu benzină utilizat doar pentru a încărca bateria care alimentează cu energie cele două motoare electrice folosite pentru a pune roțile în mișcare.

În aceeași ediție a revistei vă prezentăm și noile generații de modele pur electrice, precum Volkswagen ID.7 care înlocuiește sedanul Passat, crossover-ul Hyundai KONA (oferit cu motorizări electrice, hibride și termice), SUV-ul Volvo EX30 (care este și cel mai rapid și cel mai reciclabil model din gama mărcii suedeze). De asemenea, vă prezentăm Renault Scenic E-TECH Electric, prima generație cu propulsie 100% electrică a popularului monovolum compact. Soluția electrică a fost aleasă și de monovolumul Mercedes-Benz EQT, care pune accent pe eficiență și spațiu generos.

CLICK AICI pentru a răsfoi online noua ediție a revistei Gentleman’s Car.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account