MINI vs. Pac-Man

Și ce dacă BMW M3 are o misiune specială în noul film Misiune Imposibilă – Rogue Nation? Și MINI poate juca un rol cu totul special în lupta împotriva băieţilor răi.

Urmăriri nebune, dialoguri amuzante, scene spectaculoase de acţiune, vechi prieteni din jocurile video de odinioară, speranţă, eroi şi, în centrul acţiunii, salvatori întruchipaţi de patru modele MINI Cooper S (versiune cu trei uşi): aceasta este povestea, pe scurt, a ultimei producţii Sony Pictures, PIXELS, care va avea premieră în cinematografele din SUA pe data de 24 iulie.

În PIXELS, omenirea se transformă într-un joc video din lumea reală. Extratereştrii preiau temele celor mai populare jocuri ale anilor ’80, inclusiv Space Invaders, în care jucătorii aveau ca obiectiv distrugerea micilor „aliens” pixelaţi. Distracţia din jocuri este interpretată eronat de către extratereştrii, care o consideră o declaraţie de război şi expediază rapid figuri Pac-Man şi Donkey Kong supradimensionate către capitala Japoniei, Tokyo. În labirintul din metropola niponă, ele transformă tot ce ating în pixeli.

În dorinţa de a salva omenirea, guvernul SUA recrutează un grup de patru jucători video talentaţi din anii ’80, ale căror cunoştinţele par imbatabile atunci când este vorba de punctele forte şi cele slabe ale personajelor din jocurile video. Dar pentru a câştiga bătălia împotriva Pac-Man & Co., cei patru eroi au nevoie de un mic ajutor din afară, aşa că guvernul le oferă propriile „MINI Fantome” – patru modele MINI Cooper S (versiune cu trei uşi) ce poartă numele şi culorile Fantomelor Pac-Man (Inky, Blinky, Clyde and Pinky). Dacă misiunea va fi sau nu încununată de succes? Răspunsul va fi oferit la 24 iulie, data la care va avea loc premiera în SUA.

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account