Mercedes-Benz Clasa S Coupe 2015 a fost lansat pe piata. Va raspunde BMW printr-un model Seria 8?

Mercedes-Benz a dezvaluit la Salonul auto de la Frankfurt 2013 versiunea concept Clasa S Coupe, care prefigura versiunea de serie a modelului. In vreme ce de obicei conceptele trec printr-o serie de iteratii pana sa ajunga la versiunea de serie, noul Mercedes-Benz Clasa S Coupe 2015 este aproape identic cu conceptul.

Prin lansarea coupe-ului ultraluxos, Mercedes-Benz acceseaza o noua nisa, pe care nu vor ramane prea mult timp singuri, tinand cont de cum au decurs lucrurile pana acum in industria auto. Are oare BMW de gand sa lanseze un model Seria 8 care sa concureze cu coupe-ul elegant Clasa S?

Chiar anul trecut au aparut zvonuri legate de acest subiect, indicand ca la Munchen se pregateste un Seria 8 coupe sportiv. Sursel BMW au declarat pentru Automotive News ca BMW se gandeste la o revenire in segmentul coupe-urilor de lux: “Dorim sa transmitem mesajul ca viitorul nu inseamna doar masini electrice, ci si modele traditionale, cu incarcatura emotionala.”

Mercedes-Benz S 500 4MATIC Coupé Edition 1 (C 217) 2013

Alte surse BMW indica faptul ca BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe dezvaluit la Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013 reprezinta o versiune conceptuala a viitorului BMW Seria 8. Coupe-ul mai mare si mai spatios decat Seria 6 este primul proiect pe care casa de design italiana Pininfarina l-a realizat impreuna cu BMW.

BMW-Pininfarina-Gran-Lusso-Coupe-photos-bmw-8-series

Un model Seria 8 high-end, construit pe platforma Seria 7, ar pozitiona BMW pe un alt nivel, unde ar concura nu doar cu Mercedes-Benz, ci si cu alte modele de lux construite de Aston Martin, Maserati sau altii de acest gen.

Mercedes-Benz S 500 4MATIC Coupé Edition 1 (C 217) 2013

Mercedes-Benz Clasa S Coupe demonstreaza ce pot face designerii talentati cand au putina libertate de creatie. Exteriorul este o combinatie de linii armonioase si fluide, cu un ‘nas’ inclinat care confera masinii o infatisare sportiva. Coupe-ul are o parte frontala agresiva cu faruri cu LED-uri si ‘sprancene’ tot cu LED-uri, in vreme ce partea spate iese in evidenta prin arcele evazate ale rotilor, foarte agresive.

Mercedes-Benz S 500 4MATIC Coupé Edition 1 (C 217) 2013

la interior Mercedes-Benz combina traditia cu elementele futuriste, cum ar fi trimuri din metal si interior din piele Bengal Red, care ofera habitaclului o infatisare exclusivista.

Mercedes-Benz Clasa S Coupe va fi pus in vanzare pe piata in aceasta toamna.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accessand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account