BMW i5 va fi lansat inainte de anul 2015

Familia de modele BMW i va continua sa creasca in urmatorii zece ani. BMW a inregistrat deja denumirile pentru toate modelele de la i1 pana la i9, iar urmatorul model va aparea pe piata pana in 2015.

Se zvoneste ca BMW i5 este un model orientat catre familie, cu spatiu generos pentru pasageri si pentru bagaje. Cei de la Autocar UK declara ca inginerii BMW se gandesc ca prin adaugarea a 100mm de spatiu suplimentar la nivelul picioarelor si inca 150mm la consola spate, pot crea un vehicul electric potrivit pentru o familie, de dimensiuni comparabile cu MINI Countryman.

bmw-i5

Dezvoltarea unui i5 este teoretic un proces mai ieftin si mai simplu decat alungirea dimensiunilor unei masini din otel conventional, caci i3 foloseste un sasiu diferit. Alungirea acestuia presupune doar intinderea materialelor din aluminiu. In ce priveste alungirea habitaclului, care oricum nu are stalpi, aceasta presupune doar alungirea sectiunilor plafonului si podelei. Numai structura usilor spate va trebui reconfigurata complet, desi sistemul de prindere va ramane neschimbat.

La acest moment nu se stie inca daca BMW i5 va fi propulsat de un motor electric mai puternic, dar probabil ca va beneficia si de unitatea care ajuta la extinderea autonomiei.

Masina este programata pentru lansare pe piata in anul 2015.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accessand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account