Mercedes-Benz intentioneaza sa produca un rival pentru vehiculul BMW MegaCity

Piata masinilor electrice premium incepe sa se incinga. Mercedes-Benz, rivalul BMW, a demarat studiile de design pentru o gama de masini noi de oras, in cadrul unui proiect cunoscut intern sub numele de Mega City Mobility.

Potrivit celor de la Autocar UK, noul vehicul electric Mercedes Benz este indreptat catre BMW Megacity Vehicle 2013, despre care se spune ca va fi prezentat sub forma de concept in lunile urmatoare. Noul Mercedes-Benz este proiectat la sediul companiei din Yokahama, in Japonia, sub conducerea lui Holger Hutzenlaub, presedintele Mercedes-Benz Advanced Design Studios.

Redactorii Autocar au reusit chiar sa obtina cateva fotografii exclusive ce dezvaluie o parte din ideile produse deja in cadrul proiectului Mega City Mobility project, inclusiv schite ale unei machete din lut.

Revista britanica mentioneaza si ca Mercedes-Benz a luat decizia de a incepe proiectul Mega City Mobility in Japonia datorita lipsei acute de spatiu a tarii, precum si de solutii care sunt propuse pentru a oferi un nivel de viata mai bun in marile orase.

Unul din primele produse ce va fi lansat in cadrul acestui proiect Mega City Mobility al celor de la Mercedes-Benz va fi noul Smart E-scooter, un produs similar noului scuter MINI E.

Pe piata de masini electrice premium si Audi pregateste masina lor de oras, care va avea aceeasi platforma ca si noul vehicul de oras Volkswagen Up.

BMW intentioneaza sa lanseze primul lor vehicul Megacity in 2013, o masina care va satisface nevoile de mobilitate urbana. BMW este de parere ca vehiculul Megacity va fi prima masina produsa in serie ce va beneficia din plin de tehnologia materialelor din fibra de carbon.

Mai multe articole despre vehiculul BMW Megacity

[Sursa: Autocar ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account