Gerovital
Gerovital
Gerovital

Saab si BMW ar putea produce impreuna noul 9-2

Saab-92_1950

Automotive News relateaza faptul ca BMW si Saab discuta despre o potentiala colaborare in cazul unei masini mici noi pe care constructorul suedez intentioneaza s-o dezvolte. In cadrul colaborarii, BMW va furniza celor de la Saab motoarele, transmisiile si o platforma.

Informatiile nu au fost confirmate inca de catre BMW, surse apropiate companiei declarand ca negocierile vor dura cel putin doua luni.

Colaborarea va fi legata de productia unei masini in forma de lacrima, inspirata de modelul legendar Saab 92, care a fost produs in perioada 1949-1956. Pentru a pastra misterul si secretul in jurul acestui model nou, Saab a declarat intr-un comunicat oficial: „Cautam intr-adevar parteneri de colaborare dar pana la acest moment nu a fost confirmata nicio alianta. Un Saab mai mic pozitionat sub 9-3 nu se afla acum in planurile noastre desi ne-am dori asa ceva”.

Si BMW a raspuns pe acelasi ton: “Ne aflam in discutii cu mai multe parti interesate de tehnologia noastra. La acest moment nu exista vreun contract cu Saab”.

Contrar celor afirmate, raportul indica faptul ca exista planuri si ca BMW sa furnizeze motoare diesel pentru crossover-ul din segmentul mediu Saab 9-4x, ce va fi construit la uzina GM din Mexic. Masina va fi lansata in 2011.

[Sursa: Bloomberg via Auto News]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account