Mesajele primite pe Blackberry pot fi acum accesate prin iDrive

bmw-blackberry-emails

Conform celor de la Phonescoop, BMW si Research In Motion, producatorii dispozitivelor Blackberry, au conceput impreuna o noua tehnologie bluetooth ce permite accesarea mesajelor de pe Blackberry prin intermediul sistemului iDrive.

Desi BMW subliniaza ca aceasta facilitate este una sigura datorita tehnologiei text-to-speech folosite, noi suntem de parere ca e doar inca o alta metoda de distragere a atentiei la volan.

Sigur, e oarecum interesanta si cu siguranta ca ne indreptam spre o era a mobilitatii inauntrul masinilor, dar combinatia iDrive/emails ar putea fi putin prea mult pentru acest moment, chiar si in cazul in care e utilizata functia de redare a textului via voce.

In apararea BMW putem spune ca au facut o treaba buna prin faptul ca au dezvoltat doar functionalitatile de baza ale aplicatiei. Astfel, mesajul nu va fi afisat niciodata in intregime pe ecran, ci va fi disponibil doar prin intermediul functiei de redare a textului via voce, mentionata anterior. De asemenea, datorita faptului ca siguranta este pentru BMW o prioritate, a fost eliminata si optiunea de a raspunde la mesaj prin intermediul sistemului iDrive.

Cat de ‘cool’ este pana la urma facilitatea? Va lasam pe voi sa decideti.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account