BMW X6
BMW X6
BMW X6

Audi prologue allroad va fi prezentat la Shanghai

Audi prologue allroad
Audi prologue allroad

Audi prologue allroad este cel de-al treilea membru al familiei prologue și va debuta în premieră la Salonul Auto de la Shanghai. În urmă cu ceva vreme vă spuneam că viitoarele Audi Q6 și Audi Q8 au primit undă verde și că designul lor va fi insipirat din cel al conceptelor prologue deja prezentate.

Audi prologue allroad

Bateria litiu-ion este montată în partea din spate a conceptului Audi prologue allroad și are o capacitate de 14,4 kWh și este capabilă să asigure o autonomie de 54 de kilometri în modul exclusiv electric. Mai mult, Audi prologue allroad beneficiază și de sistemul wireless de încărcare la care Audi lucrează pentru a-l implementa în producția de serie, astfel că Audi prologue allroad s-ar putea încărca folosind inducția.

Audi prologue allroad este viziunea viitoarei generații allroad

Având o lungime de 5,13 metri, cu o linie a plafoului arcuit ce coboară brusc în partea din spate și cu o înălțime cu 77 milimetri mai mare decât a conceptului prologue avant, noul concept ne ajută să ne dăm seama care va fi noua linie de design a modelelor din familia allroad a celor de la Audi. Grila „turnată” dintr-o bucată, jantele pe 22” ce ascund discurile de frână de 20”, alături de blocurile optice cu tehnologie LED sunt doar câteva dintre elementele pe care Audi prologue allroad le scoate în evidență. Una peste alta, Audi prologue allroad este o prezență impunătoare și, dacă cei de la Audi ar păstra măcar o mică parte din designul conceptelor prologue, am putea spune că designul plictisitor al mărcii ar căpăta o față cu totul nouă.

Audi prologue allroad

Săptămâna trecută am vorbit despre faptul că lansarea noului Audi A8 a fost amânată cu cel puțin 12 luni, tocmai pentru ca Audi să poată dezvolta așa cum trebuie tehnologia care să-i permită noului Audi A8 un mod „aproape autonom” de a se conduce. Acum, Audi prologue allroad aduce în fața publicului un nou tip de design destinat modelelor allroad și noi nu putem decât să-l apreciem. Pentru că oricât de subiectivi am fi, nu putem nega faptul că cele trei concepte prologue prezentate până acum arată foarte bine. Și tocmai faptul că arată foarte bine ne-a dus cu gândul către un viitor Audi A9 și de aici am pornit mai departe și ne-am duc la un viitor BMW Seria 9. Cât la sută din designul acestor concepte se va păstra pe parcursul procesul de design și de producție al modelelor de serie vom afla doar peste câteva luni sau poate chiar al anu’.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account