Mihai Beldie Jr., vicecampion national la clasa H3 la Campionatul national de viteza in coasta, la volanul BMW 120d

Mihai Beldie Junior a reusit anul acesta o performanta importanta, obtinand inca de la debut pe modelul BMW 120d titlul de vicecampion national la clasa H3 la CNVC Dunlop 2013, precum si locul doi in intrecerea automobilelor Diesel. In trecut Mihai a mai fost Vicecampion la clasa H2 in 2011, reusind sa ocupe de opt ori podiumul clasei cu un Suzuki Swift 1.6.

Mihai Beldie Jr. face parte de peste 4 ani din echipa de traineri BMW Group Romania, coordonata de pilotul BMW Claudiu David, si este un mare iubitor al marcii BMW.

Cu o luna si jumatate inainte de inceperea campionatului, Mihai se gandea sa concureze pe un model Hyundai, dar l-a intalnit pe Eduard Tontsch, pilotul experimentat al echipei BMW Tontsch Automotive, si datorita caruia a putut concura in campionat la volanul unui superb model BMW 120d DTM Edition, atacand astfel clasa automobilelor diesel.

Mihai-Beldie-Jr-BMW-120d-1

Campionatul national de viteza in coasta Dunlop 2013 s-a desfasurat anul acesta in perioada aprilie-octombrie si a cuprins 7 etape. Mihai Beldie Jr. a obtinut locul 1 la trei din aceste etape: Sinaia, Teliu si Resita.

„Sunt Vice Campion al clasei H3 si asta ma multumeste pe deplin. 2013 a fost un an competitional in care am obtinut rezultate foarte bune dar sunt sigur ca in 2014 o sa fiu si mai rapid. Il felicit pe Emil Ghinea(Renault 5 GT) pentru evolutia din acest sezon, el adjudecandu-si titlul de Campion inca de la Rasnov. Etapa de acasa a fost una pe care am trait-o la maxim, am mers foarte repede, m-am bucurat de un traseu de mare viteza dar in acelasi timp tehnic. Locatiile de desfasurare a etapei au fost superbe, de asa ceva avem nevoie pentru a putea aduce parteneri noi! Am obtinut locul 3 al clasei care mi-a si adus titlul de Vice Campion ceea ce ma bucura enorm”, a declarat Mihai Aurel Beldie pentru echipa Autorally, la sfarsitul sezonului competitional.

Mihai-Beldie-Jr-BMW-120d-2

Va invitam sa urmariti si cateva materiale video cu evolutia tanarului vicecampion national:

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil. accessi m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account