Test video cu prototipul BMW M5 pe circuit

Britanicii de la Autocar conduc noul BMW M5 înainte de lansarea oficială. Nu-i așa că-ți vine să-i urăști?

Viitorul BMW M5 va avea tracțiune integrală, dar probabil știți asta deja. Însă, viitorul BMW M5 va avea și tracțiune spate, așa că nu aveți de ce să vă plângeți ca niște fetițe care abia au descoperit menstruația. Scopul unui M5 este să fie mai agil decât un Audi RS6 sau un E63 AMG, dar și să fie și mai rapid decât acestea. Cu agilitatea, manevrabilitatea, plăcerea de a conduce, spuneți-i cum vreți, BMW M5 a stat întotdeauna foarte bine. Dar nu a stat mereu bine la distribuirea puterii pe asfalt, problemă pe care și modelele AMG au avut-o și au rezolvat-o tot cu ajutorul tracțiunii integrale. Voi chiar nu vreți ca M5-ul să câștige și liniuțele cu Audi RS6 și E63 AMG, nu doar cursele pe circuit?

OK, M5-ul trebuie să rămână mașina cea mai capabilă pe un circuit din acest trio, și probabil că va rămâne așa pentru totodeauna. Până la urmă, este mașina care a dat naștere acestui segment și trebuie să-și păstreze palmaresul, dar e și o mașină de zi cu zi, spațioasă, arătoasă, confortabilă.E mașina în care, după ce ai lăsat copii la școală ori sacul de cartofi la moară, calci pedala la fund ca un fugar scăpat dintr-o corporație cu secrete de contabilitate. Aici e viitorul M5-ului, în multifuncționalitatea sa. Pentru cei puriști vor exista întotdeauna M-uri mai mici, mai ușoare, mai scânduri, care să le satisfacă pofta de atacat viraje. Mai jos aveți un video cu un test la volanul unui prototip M5 deghizat. Vedeți ce zic și băieții ăștia, printre care și Timo Glock, un băiat care știe cu volanul.

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account