Miracol de după Crăciun: Mint Classics salvează un BMW M1 uitat din 1982 într-un garaj din Italia

Dealer-ul și restauratorul de BMW-uri german Mint Classics ne prezintă povestea unui M1 care nu a mai fost trezit la viață de 34 de ani.

Exemplarul BMW M1 pe care l-a descoperit Mint Classics a fost produs în 1981 și a apucat să parcurgă doar 7.329 de kilometri până în 1982, când a fost lăsat să hiberneze într-un garaj. Mașina are inclusiv anvelopele originale și, din fericire, este intactă. Acum, compania fondată de Felipe Garcia va reda strălucirea și demnitatea legendarului model.
Mint Classics promite să ne dezvăluie constant stadiile de refacere a sportivului bavarez. Oricum mașina este pe mâinile bune ale lui Felipe Garcia, u adevărat pasionat de modele BMW. El ni se prezintă astfel:

„La vârsta de 18 ani am decis să vin în Germania, să las în urmă țara mea frumoasă, Columbia, precum și familia mea și prietenii, pentru a-mi urma visul.
Am crescut cu sunetul unic și mirosul de BMW. De când eram copil, tatăl meu mi-a împărtășit pasiunea sa, adică dragostea de a restaura, colecția și conserva patrimoniul auto clasic BMW.
Am fondat această companie pentru a se specializa în vânzarea de modele clasice și de epocă, dedicându-ne vehiculelor în stare perfectă, cu kilometraj mic sau modelelor rare, variind de la micul BMW Isetta la uluitorul BMW 507.
În această afacere am avut plăcerea de a întâlni și de a face afaceri cu mari pasionați și colecționari de BMW, foști piloți de F1 sau de fabrică ai lui BMW, precum și de a stabili contacte cu filiale BMW, importatorii oficiali BMW și cu BMW Group Classic din Munich. Acest cerc de încredere este în creștere în fiecare zi.”

BMW M1 a fost produs din 1978 până în 1981 în doar 457 de exemplare. Astfel, fiecare model recuperat și readus la stadiu de funcționare are o valoare care crește continuu pe piața urmărită de colecționarii de mașinii.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account