BMW M4 va primi surplus de putere odată cu facelift-ul din 2017

Anul viitor este rândul modelelor M4 coupe și cabriolet să fie actualizate. Însă nu doar estetica va evolua, ci și performanțele motorului.

Conform bmwblog.com, facelift-ul va aduce pentru BMW M4 o creștere a puterii de la 431 la 450 CP. Astfel propulsorul S55 de 3 litri va produce standard cât livrează acum în versiunea cu pachet Competition. Cu acest pachet, BMW M4 Coupe accelerează de la 0 la 100 km/h în 4 secunde. Cabrioletul are nevoie de 4,3 secunde pentru același sprint. Deci acestea ar putea fi noile performanțe ale modelelor cu facelift.
Atât pachetul Competition, cât și modelul de top M4 GTS sau ediția limitată M4 CS construită pentru Spania sunt sursele de inspirație în ceea ce privește evoluția estetică adusă de facelift. În pozele spion publicate de bmwblog.com putem vedea că prototipurile camuflate poartă jante de 20 de inci cu design exclusiv multi-spoke 666 M, incluse și în pachetul Competition. Apoi, la partea frontală se remarcă farurile cu LED al căror contur stil “angel eyes” este angular. Iar la baza spoilerului vedem o lamelă suplimentară, cu rol aerodinamic. Stopurile prototipurilor de test poartă camuflaj, însă se poate întrezări faptul că acestea au design interior diferit, fiind foarte plauzibilă preluarea stopurilor cu OLED de la M4 GTS. În plus, portbagajul poartă un eleron.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account