Noi randari ale viitorului BMW M5 2012

Viitoarea generatie BMW M5 va fi dezvaluita in curand, rapoartele indicand faptul ca noul M5 va debuta intr-o forma de concept la Salonul auto de la Geneva in martie 2011. Intre timp, mai multe prototipuri de test continua sa fie reperate pe soselele din Germania, iar artistii de randari nu inceteaza sa ne uimeasca cu seriile de interpretari proprii ale lui M5 F10.

Onur Dursun, un cititor al blogului-sora BimmerToday, s-a hotarat sa-si prezinte propriile realizari, o serie de randari unice ale noului M5. Chiar daca imaginile infatiseaza unele din liniile de design pe care le vom vedea la M5, pe ansamblu rezultatul este diferit de ceea ce ne pregateste BMW. De exemplu, de la modelul actual lipseste capota powerdome, iar rotile sunt putin mai mici.

Viitoarea generatie M5 urmareste limbajul de design lansat de BMW odata cu Seria 5 sedan. Liniile de design continua sa se desfasoare de la partea frontala spre partea spate si sunt mai reliefate pe partile laterale, unde suprafetele concave si convexe confera noului M o infatisare si mai dinamica.

Desi este construit pe aceeasi platforma ca si sedanul, si anume F10, M5 beneficiaza de aripi mai evazate, care confera masinii un look mai impunator si mai musculos.

Randarile duc designul exterior catre o alta directie. Masina a fost desenata mai sportiva, mai agresiva si mai aproape de ceea ce i-ar placea unui entuziast sa vada la viitorul M5.

BMW M5 2012 este propulsat de o varianta imbunatatita a motorului ce echipeaza BMW X5 M si X6 M. Agregatul de 4,4 litri V8 twin-scroll va livra o putere de 578 CP si avea varful curbei de cuplu de 718 Nm. Noul M5 ar trebui sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 4,4 secunde.

Versiunea de productie a lui M5 F10 va debuta in toamna viitoare la Salonul auto de la Frankfurt.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account