Noul Audi Q5 își face reclamă cu ajutorul actualului BMW X3

Chiar dacă rivalitățile dintre cele trei mărci premium germane a generat, de-a lungul timpului, reclame cu adevărat creative, aceasta din urmă e mai mult o asociere de imagine decât o antireclamă.

Creativii de la Audi s-au gândit că un Audi Q5 nou e mai performant decât un BMW X3 care e pe piață de vreo patru ani. Și au dreptate. La patru ani distanță, un Audi Q5 echipat cu un motor de doi litri cu 250 CP este mai rapid de la 0 la 100 km/h decât un BMW X3 echipat cu un motor de doi litri și 240 CP cu trei sutimi de secundă. Dacă e adevărat, atunci hai să ne legăm de asta, că doar sprintul de la 0 la 100km/h e cel mai relevant lucru într-un crossover.

Chiar și așa, din imagini reiese că Audi Q5 a cam furat startul, ori că X3-ul are la volan un șofer mult mai matur pentru a da curs unei liniuțe la semafor între două mașini menite să transporte amantele și soțiile la același salon de înfrumusețare. În plus, cum adică grila e distinctivă, dar o vedem mai des de la spate? Grila e în față! Ne așteptăm de la BMW să contraatace cu ceva mult mai deștept ori ca noile modele Audi să renunțe la spate și să construiască mașini cu două fețe.

Dacă vreți să vedeți o reclamă deșteaptă de genul ăsta, uitați aici una:

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account