Premiera noului BMW Seria 2 Coupé va avea loc în 8 iulie la Festivalul Vitezei de la Goodwood

Constructorul bavarez a conformat că noua generație a modelului BMW Seria 2 Coupé va fi dezvăluită la ediția din 2021 a Festivalul Vitezei de la Goodwood. Noul Coupé compact își va dovedi abilitățile dinamice pe traseul de 1,16 mile de la Goodwood, care reunește anual cele mai influente și exotice modele sport din trecutul și prezentul industrie auto.

Este foarte potrivit acest context elitist pentru lansarea lui BMW Seria 2 Coupé, având în vedere că marca germană dorește să arate fanilor că nu renunță la tradiția modelelor sportive, cu tracțiune spate. Chiar dacă va avea și versiuni cu tracțiune integrală, noul BMW Seria 2 Coupé va fi disponibil și în configurații cu tracțiune spate, spre deosebire de Seria 1 hatchback și Seria 2 Gran Coupé, care utilizează platforma tehnică dedicată modelelor cu tracțiune față.

De altfel, BMW subliniază că noul 2 Coupé este o interpretare modernă a legendarului BMW 2002 și că va fi propus inclusiv în configurație cu motor cu 6 cilindri și tracțiune spate. Despre design ni se spune momentan doar că va fi extrovertit. Dar din pozele cu prototipurile camuflate putem vedea clar că s-a renuțat la farurile duble clasice în favoarea unor faruri singulare.

Alături de noul 2 Coupé, își va etala performanțele pe traseul de la Goodwood și cel mai puternic și rapid model BMW M din istorie. Este vorba despre BMW M5 CS cu motor V8 de 4,4 litri, care dezvoltă 635 CP și sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 3 secunde. Viteza lui maximă este limitată la 305 km/h. Pe un așa zis ‘Electric Boulevard’, BMW va expune și noile modele 100% electrice iX și i4. De asemenea, pe parcursul festivalului va fi creat standul ‘BMW M Town’, unde va fi adus și unu din cele doar 150 de exemplare ale ediției BMW M4 Competition x KITH.
Și BMW Motorrad va avea o reprezentare pe măsură la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Vor fi expuse modelele BMW M 1000 RR (prima motocicletă M a lui BMW Motorrad), precum și versiuni personalizate ale modelului BMW R 18. Vor fi prezentate Spirit of Passion by Kingston Custom și motociclete custom făcute de Bernhard Naumann și Custom Works ZON din Japonia.
Nu în cele din urmă, vizitatorii se vor bucura și de un simulator virtual de competiții.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account