Pachet M Performance pentru BMW M4 – Toate-s noi și vechi sunt toate

Pentru că industria pieselor aftermarket a fost mereu o alternativă pentru cei cărora fabrica nu le-a satisfăcut pe deplin nevoia de mai multă putere, mai mult zgomot și mai multă opulență, BMW oferă acum un pachet Performance pentru noul M4 care se împacă foarte bine și cu garanția. Să sperăm că nu intenționează să-și falimenteze concurența.

Dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Essen, acest ținut promis al tunerilor, pachetul Performance este un fel de extra-full option pentru cei care vor un M4 mai altfel. La exterior primești cam toate bunătățile aerodinamice la care te poți aștepta – spoilere, difuzoare de aer, praguri, guri de aerisire, oglinzi și eleron, mai toate din fibră de carbon, precum și un set de jante cu design special de 19 inci și niște etriere albastre. Tot la exterior, băieții ăștia de la BMW au umplut caroseria cu logo-uri și grafice M, care ce-i drept arată foarte bine pe vopseaua albă Alpin și participă la un look retro-racing.

La interior ești asaltat din toate colțurile de piele Alcantara și inserții din fibră de carbon și aluminiu, ceva ce nu prea găsești pe lista de opționale standard și greu de realizat fără să pară kitsch de oamenii din after market.

Cel mai mare câștig însă este evacuarea dublă Akrapovici pe care vă lăsăm s-o auziți în filmulețul de mai jos.

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account