Pozele de patentare ale lui BMW X7 ne confirmă designul de serie

În decembrie 2017 BMW ne prezenta poze care ilustrau începerea producţiei primelor exemplare de preserie ale modelului BMW X7 la uzina din Spartanburg (SUA). Atunci, BMW anunța că modelul de serie va fi prezentat spre finalul lui 2018.

Pozele prezentate la acea vreme arătau doar frânturi și detalii ale designului. Și, între timp, constructorul german a invitat presă internațională să testeze prototipurile camuflate. Însă acum putem vedea cum arată designul cu care BMW X7 va fi produs în serie, mulțumită ilustrațiilor din dosarul de patentare depus de BMW. Site-ul motor1.com, care a publicat ilustrațiile, spune că acestea provin din dosarul depus la institutul național pentru proprietatea industrială din Brazilia.

Ce putem observa din aceste ilustrații este că modelul de serie va avea detalii mai temperate, mai bine proporționate decât am putut vedea în cazul conceptului X7 iPerformance dezvăluit anul trecut. Ca și în cazul conceptului nările pe post de grilă frontală sunt tot imense, deși par un pic mai mici. Decupajele din spoiler nu sunt la fel de grosolane, iar farurile (care vor folosi tehnologie cu laser) au rămas subțiri, dar nu sunt la fel de turtite.

Per ansamblu avem de a face cu un design caracterizat de masivitate, robustețe și sobrietate. Ca și în cazul conceptului, plafonul va avea o suprafață vitrată foarte mare. Secțiunea mai mică din spate pare fixă, în timp ce secțiunea vitrată din față este cea retractabilă.

În pozele de patentare nu figurează și interiorul lui BMW X7. Însă acesta va fi similar cu al noului BMW X5, după cum s-a putut observa în pozele spion pe care vi le-am prezentat și noi în urmă cu 4 luni.

Sursa: motor1.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account