VAGABOND – In cautarea eroilor adevarati, la bordul „legendei” BMW 525i E34

Vineri seara a avut loc la Garage Hall lansarea proiectului VAGABOND, un serial documentar realizat de Ovidiu Jelea, aflat in cautarea oamenilor-eroi care isi implinesc visele cele mai indraznete.

VAGABOND este un serial ce prezinta vietile oamenilor speciali din jurul nostru, care au avut curajul sa-si urmeze visul cu pasiune, indiferent de greutatile intampinate. VAGABOND-ul este Ovidiu Jelea, povestitorul, cel care calatoreste cu „legenda” BMW 525i E34, care a parcurs anul trecut 13.000 km intr-o expeditie prin 15 tari din Europa, pana la Cercul Arctic si in Muntii Caucaz, pe timp de iarna.

Ovidiu alege un erou, si petrece o saptamana alaturi de acesta, descoperindu-i povestea vietii, activitatea, succesele si greutatile prin care a trecut. El inregistreaza totul cu un aparat NIKON D3S.

Primul episod il are in centrul atentiei pe Claudiu David, multiplul campion national de raliuri, participant in campionatele europene si mondiale de raliuri, singurul roman care a alergat in campionatul mondial WRC, fost pilot de teste Top Gear si in prezent si pilot de teste pentru BMW. Claudiu si-a infiintat si scoala sa proprie de pilotaj auto.

Garage Hall – muzeul neoficial BMW – a fost gazda unei intalniri intre oameni pasionati, fani BMW si fani ai raliurilor. La evenimentul de vineri au luat cuvantul pe rand pentru a vorbi despre proiect Ovidiu Jelea, Claudiu David, Mani Gutau – solistul trupei URMA, care semneaza de altfel coloana sonora a seriei de documentare, Laurentiu Petrache – membru fondator BMW Club Romania. Ei au povestit cum a luat nastere proiectul, cum s-au realizat conexiunile si care au fost provocarile.

Filmul realizat de Ovidiu este natural si autentic si surprinde omul din spatele profesionistului, dar si profesionistul implicat total in activitatea si pasiunea sa. Dar va lasam pe voi sa descoperiti toata povestea.

Pentru a urmari filmele in modul HD este necesar sa setati rezolutia la 720p. Puteti afla totul despre proiect vizitand site-ul www.vagabond-tv.ro

Cu ocazia lansarii proiectului am aflat ca Ovidiu Jelea va lansa la sfarsitul primului sezon si o carte-jurnal, pe care Ovidiu o scrie cu ajutorul jurnalistei Ana-Maria Popescu, pentru care „a-ti urma visele reprezinta o noua viziune a erosimului”. Cartea este un fel de „making-of” al filmului, si prezinta toate detaliile din spatele scenelor. La lansarea cartii va fi publicat si fiecare episod in intregime (1h).

Proiectul este susţinut de BMW Group România, BMW Automobile Bavaria şi NIKON. BMWBLOG este partener media al proiectului.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account