Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW vs. Audi – Razboiul panourilor publicitare continua

Audi vs. BMW

Razboiul panourilor publicitare dintre BMW si Audi a inceput sa fie mediatizat anul trecut, iar de atunci a tot continuat, fiecare parte lansand noi sageti catre celalalt oponent, dand nastere la multe glume si discutii aprinse in cadrul comunitatilor Audi si BMW.

Iata ca zilele trecute s-a mai aprins o ‘scanteie’, si probabil ca cei din Hong Kong nici nu s-au gandit ca stirea va circula prin toata lumea. De data aceasta, BMW a facut prima mutare si a cumparat un spatiu publicitar fix deasupra sediul unuia dintre cei mai mai dealeri Audi din Hong Kong.

Panoul imens si impozant infatiseaza noul BMW Seria 5 sedan, insotit de urmatoarea fraza: “Who knew efficiency could be so beautiful?”

Ieftin? De prost gust? Poate ca da, dar efectele si implicatiile ar putea fi semnificative. Pana la urma, cui i-ar conveni sa aiba deasupra showroom-ului sau un banner de 20m lungime al unuia din concurentii sai?

via Jalopnik

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account