Program Vorsteiner pentru BMW i8 – Constelația tăcerii

Chiar dacă BMW i8 arată din fabrică ca un invadator din spațiu, tunerii de la Vorsteiner sunt de părere că-l pot face și mai alienat de lumea asta.

Sunt posesori de mașini obsedați de cumpărături. La fel cum unele doamne sau domnișoare stau geană pe ultimele oferte la genți sau pantofiori, unii domni nu pot dormi noaptea dacă nu numără eleroane, jante, spoilere, evacuări, etc. Sunt unele piese care arată atât de bine și sunt lucrate atât de meticulos încât îți vine să le cumperi chiar dacă nu ai mașină.

Oamenii ăștia de la Vorsteiner reușesc să facă niște piese aftermarket pe care-ți vine să le atârni de perete ca pe niște sculpturi neînțelese. Dacă ai un BMW M4, cu siguranță ai auzit de wide body kit-ul lor, dar cine are un BMW i8 nu prea e atent la piața aftermarket, convins de faptul că mașina asta nu mai are nevoie de nimic pentru a fi confundată cu un vizitator din viitor.

Și totuși, Vorsteiner vrea să-i cucerească și pe aceștia cu un program dedicat i8-ului. Subtil, dar cuprinzător, programul Vorsteiner pune la dispoziție un spoiler pentru bara față (1.895 dolari), difuzor pentru bara spate (1.895 dolari), „eleron coadă de rață” (995 dolari) și niște „jante pe 20”, model  V-FF 103 (preț necomunicat).

Doar patru elemente oferă Vorsteiner, dar efectul produs este peste așteptări. Toate piesele de caroserie sunt construite din fibră de carbon și se pot monta sau demonta ușor, iar jantele pot fi finisate în șase culori. Prețurile sunt mai mult decât decente, iar pachetul vine să complimenteze formele i8-ului, astfel încât nu ne mai rămâne decât să privim în tăcere.

Sursa – Vorsteiner

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account