BMW confirmă: 2018 va fi anul modelelor X!

Dr. Nicolas Peter, membru în consiliul director al BMW Group, în departamentul finanțe, a confirmat și la salonul auto de la Detroit că în 2018 gama de modele X a constructorului bavarez va fi completată cu 3 noi membrii. Astfel, BMW X4 se alătură în acest an modelelor X2 și X7, care fuseseră anunțate în prealabil.

Deși nu a fost comunicată o dată exactă pentru lansarea celei de a doua generații BMW X4, oficialul BMW Group a declarat că acesta se va alătura noului BMW X3, care a debutat anul trecut.

Se poate spune că prima generație X4 a fost catalizatorul nișei de SUV-uri coupe din clasa medie. Mercedes-Benz GLC Coupe a fost creat tocmai ca un răspuns pentru X4, aducând un plus de rafinament și tehnologii mai noi, datorită lansării ulterioare. Porsche Macan propune la rândul mai multă sportivitate. Astfel, noul BMW X4 va trebui să se ridice la noul standard din nișă. În acest sens va avea de partea sa arsenalul tehnologic și nivelul de calitate crescute ale noului X3.

În ceea ce privește design-ul, noul X4 a polarizat deja opinii, după ce a fost surprins anul trecut fără camuflaj, în poze publicate de Palbay și Motor1.com. Așa-zisa controversă a fost legată de aspectul stopurilor, care urmează tema unei semnături luminoase pe fundal întunecat. Cumva pozele spion nu prezintă în ochii unor un look flatant pentru partea de spate a modelului Sports Activity Coupe.

În 2018, a treia generație BMW X3 intră de asemenea în primul său an de comercializare complet, ceea ce ar trebuie să se resimtă pozitiv în volumul de vânzări globale înregistrate pe parcursul lui 2018. Totodată, premiera mondială a modelului BMW X2 a fost găzduită la salonul auto de la Detroit din această lună. Acest model ar trebui să aducă clienți noi mărcii BMW, majoritatea cu vârste mai mici decât media mărcii. În plus, X2 are misiunea clară de a-i ispiti pe cei interesați de popularul Mercedes-Benz GLA.

Gama BMW va fi completată și de masivul X7. Cel mai mare SUV BMW va intra în producția de serie în ultima parte a anului 2018. CLICK AICI pentru cele mai noi detalii oficiale despre BMW X7 și producția de preserie demarată la Spartanburg.

Așadar, singurul semn de întrebare rămâne despre viitorul BMW X5. De altfel, acesta ar putea fi surpriza pentru 2018. Pozele spion publicate și de Autoblog.com arată că noul X5 este foarte aproape de stadiul intrării în producție.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account