BMW la Salonul Auto de la Geneva

Dacă nu-ți place să-ți vorbească cineva în ceafă în timp ce te uiți la filme cu mașini, există mereu alternativa mai ieftină, mai comodă, mai ilegală.

Nu am fost anul ăsta la Salonul Auto de la Geneva pentru că suntem super panicați de atacurile teroriste și urâm limba franceză. În ciuda insistențelor celor de la Audi și Mercedes, care ne-au invitat la Geneva pentru a vedea ultimele noutăți BMW, am ales confortul scaunului de birou în locul lojelor supraaglomerate cu jurnaliști chinezi și covrigreii de Buzău în locul pateurilor cu icre albastre de pești portocalii.

BMW nu a venit cu foarte multe lucruri în plus față de Salonul Auto de la Frankfurt, unde am fost, am văzut, am cucerit, am scris. Ok, avem noul Seria 5, niște motorizări noi, plus câteva proiecte speciale, cum este BMW M6 GT3 Falken, dar cam atât. Până la urmă, nu poți să scoți ceva nou în fiecare an, iar saloanele astea auto ar trebui să se mai rărească ori să țină cont și de programul producătorilor auto care nu au chef să facă mașini toată ziua și să încaseze sume de bani enorme pentru ele. Noi vă lăsăm cu un scurt videoclip în care, pe repede înainte, ni se prezintă oferta BMW de la Salonul Auto de la Geneva, unde nu au fost atacuri teroriste până acum și ne pare rău că nu am ajuns.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account