BMW M6 Gran Coupe G-Power – Puterea cunoașterii

Puterea fără dreptate dă naștere tiranilor. G-Power încă nu au luat o decizie asupra orientării politice, dar se pare că obțin tot mai multe voturi prin programul ăsta.

La început te mulțumești cu puțin. Tot ce vrei este niște țâță de la mămica, niște atenție de la tăticu și pe cineva care să te șteargă la fund. Cu cât înaintezi în vârstă dorințele devin din ce în ce mai complexe, unele dintre ele transformându-se în adevărate nevoi. Nevoia de sex atinge apogeul în adolescență când omul se comportă ca un câine în călduri care ar regula orice picior mai neatent.

bmw-m6-gran-coupe-by-g-power (4)

Dar ni se spune că nimeni nu vrea să facă sex cu tine dacă nu ai și tu un ban, o mașină, un ceas sau un „ochelar” de soare cu logo la vedere. Toate nevoile astea se satisfac cu bani, dar după ce ai suficienți bani pentru a-ți potoli toate poftele sau nevoile următorul lucru pe listă este puterea. Da, așa este – după ce ești doldora de bani vrei să-ți cumperi cu ei niște putere. Unii se văd puternici atunci când își cumpără politicieni, jurnaliști, procurori sau bancheri, dar ăștia mai fericiți dintre noi se mulțumesc cu niște îndreptări românești, ramat la bancă sau, dacă forța nu e cu tine, cu niște cai putere.

bmw-m6-gran-coupe-by-g-power (3)

G-Power îți oferă acum mai multă putere pentru al tău BMW  M6 Gran Coupe (dacă îl ai) și nu se dau înapoi de la traficul de influență. Cu 740 CP și 925 Nm ai suficientă putere pentru a corupe o întreagă elită de clienți ai tuning-ului german. Viteza maximă ajunge acum până la 325 km/h , iar sprintul de la 0 la 200 km/h durează doar 10,5 secunde.  Pachetul de putere vine și cu un sistem de evacuare cu 10 kilograme mai ușor, care adună toată puterea aia sub aripa unei singure voci. Am putea spune că ăștia de la G-Power sunt de fapt un partid al tunerilor.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account