BMW M3 Touring – Premieră naţională absolută la Poli Auto Fest

BMW M3 Touring

După 5 generaţii BMW M3 şi 50 de ani de istorie BMW M, BMW M3 Touring este o noutate absolută pentru marcă. În premieră absolută pentru România, noul model va fi prezentat la Poli Auto Fest şi dezvelit oficial vineri, 19 mai, la ora 11:00, la standul BMW Group.

BMW M3 Touring este o expresie tipică a spiritului M – performanţe excepţionale pe circuit şi şosele. combinate cu un caracter practic şi versatilitate în utilizarea zilnică – un automobil de familie cu preformanţe de supercar.

Un model pur BMW M, este propulsat de un motor cu şase cilindri în linie, cu tehnologia clasică a mărcii: M TwinPower Turbo, cu două turbine mono-scroll, dar şi combinaţia sofisticată de sisteme cu injecţie directă 350 bar şi control al supapelor de admisie şi evacuare Valvetronic şi VANOS. Disponibil exclusiv în varianta M3 Competition, modelul vine echipat cu transmisie automată cu opt trepte ş sistem de tracţiune integrală inteligentă M xDrive.  Cifrele de performanţă sunt impresionante: 510 CP atinşi la 6.250 rpm, 650 Nm între 2.750-5.500 rpm, 0-100 km/h în 3,6 secunde şi, pe circuit, 0-200 km/h atinşi în 12,9 secunde.

Standul BMW Group este completat de o altă premieră BMW M importantă – noul BMW XM, primul model dedicat M după legendarul BMW M1 lansat în 1978 şi totodată cel mai puternic model din istorie care poartă sigla M. Cu performanţe dinamice impresionate, dar şi un interior rafinat, cu finisaje excepționatele şi confortabilul M Lounge în spate, BMW XM reflectă perfect caracterul dual M de sportivitate pură combinată perfect cu utilizare practică.

Standul BMW Group va fi completat de o serie de modele de curse care participă în motorsportul românesc, o prezentare de motociclete BMW Motorrad, dar şi de o serie de invitaţi speciali, cu colaborarea Romanian Driving Experience pentru exerciţii de condus şi demonstraţii de tehnologie în prim plan.

Pentru mai multe informații vă invităm să accesați site-ul oficial Poli Auto Fest.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account