BMW X7 ar putea primi și o versiune de lux

bmw x7 randare

Marele SUV de la BMW, X7, va fi pregătit cu o echipare de lux, pentru a le face pe plac celor care nu fac compromisuri.

Mai sunt doi ani până când îl vom vedea pe Marele BMW, SUV-ul X7 care va completa gama modelelor producătorului cu încă un 7-seater. Nu, cel mai probabil nu va arăta precum cel din randarea de mai sus.

BMW X7 va fi construit pe arhitectura pe care stă acum și Seria 7, un mix de oțel, aluminiu și fibră de carbon suficient de rezistent și de ușor încât să nu compromită nici dinamica și nici eficiența mașinii. Conform zvonurilor, BMW X7 ar putea avea circa 1.900 de kilograme – un număr cu adevărat impresionant, având în vedere că vorbim despre un SUV cu șapte locuri, mai mare decât actualul X5.

Pe partea de motorizări, X7 este așteptat cu motoarele I6 de 3,0 litri sub capotă, atât diesel cât și pe benzină, dar și cu noua generație de V8-uri. Cel mai probabil vom vedea și o versiune hibrid plug-in, capabilă să parcurgă până la 50 de kilometri în regim full electric.

În clasa în care intră, BWM X7 trebuie să-și demonstreze calitățile în fața rivalilor precum Ranger Rover Sport Autobiography, Cadillac Escalade Platinum sau viitorul Mercedes-Maybach GLS – modele ale căror echipări de top sunt pregătite să răsfețe și cele mai pretențioase gusturi.

Așa că ne așteptăm să-l vedem și pe viitorul X7 echivalând, sub formele-i rubensiene, luxul de care poate da dovadă actualul Seria 7.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account