Randare: BMW M2

Dupa succesul modelului BMW Seria 1 M Coupe, BMW ar putea construi si un model M entry-level. Am aflat din mai multe surse ca bavarezii se gandesc (si au inregistrat deja cererea de patent) la un model M2, care sa aiba la baza viitoarea generatie Seria 2 F21 Coupe.

BMW M2 va avea in continuare propulsie spate si ar urma sa fie lansat in 2015. BMW il considera descendent direct al lui 1M si va fi recunoscut prin infatisarea indrazneata si elementele tipice de design M.

Randarea de mai jos ne prezinta modul in care ar putea arata modelul M2, dar suntem de parere ca BMW va crea un design diferit la partea fata, comparativ cu BMW Seria 1 hatchback. Partea spate va beneficia de un design dinamic si sportiv.

BMW M2 ar putea fi propulsat de un motor de 3.0 litri cu sase cilindri, care dezvolta 350 CP, dar noi speram sa vedem un motor nou dezvoltat in locul unuia existent, a carui putere sa fie modificata.

Puterea va fi transmisa rotilor prin intermediul unei transmisii DCT semi-automate, in timp ce sistemul de franare va fi preluat de la actualul M3. Pentru a asigura o greutate cat mai redusa, noul model va avea probabil in componenta o serie de parti realizate din plastic ranforsat cu fibra de carbon, dezvoltate pentru masinile din cadrul Project i.

Anul trecut seful BMW M Dr. Nitschke a declarat pentru AutoExpress ca “in cazul lui 1M Coupe, avem de-a face cu un model de inceput pentru Divizia M, si vom continua sa dezvoltam acest proiect. Modelele urmatoare vor si sportive si vor avea un consum foarte redus de combustibil. Am putea obtine toate acestea in cazul lui M2. Cred ca 1M Coupe dovedeste faptul ca exista cu siguranta loc pe piata si pentru un M2, un coupe.”

Cititi mai multe despre BMW Seria 1 M Coupe

[Randare: Roger Lighterness]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account