Gerovital
Gerovital
Gerovital

Randari noi: BMW Seria 4 Gran Coupe 2014

BMW va continua sa extinda cea mai de succes familie de modele a sa, Seria 3. Dupa cum am mai spus, constructorul bavarez va lansa anul viitor o noua gama, Seria 4. Aceasta va fi rezervata versiunilor Seria 3 Coupe si Cabrio, in vreme ce Seria 3 va ramane cu variantele sedan si break. Familia de modele Seria 4 va mai primi in 2014 un nou membru, Seria 4 Gran Coupe.

Coupe-ul cu patru usi va avea nume de cod F36 si este programat sa apara pe piata in 2014. Acesta va mosteni aceleasi principii de design ca si modelul recent lansat Seria 6 Gran Coupe, dar la o scara mai mica. Sursele din interior spun despre Seria 4 Gran Coupe ca este un coupe cu patru usi foarte sexy, care va prelua eleganta, sportivitatea si imaginea premium a lui Seria 6 Gran Coupe si o va aduce in segmentul Premium entry-level.

BMW Seria 4 Gran Coupe va concura cu Audi A5 Sportback.

Prin designul sau dinamic, madina va atrage o categorie de clienti mai tanara si va reprezenta o alternativa viabila la modelul varf-de-gama Seria 6 Gran Coupe.

Asa cum era de asteptat, preturile versiunilor coupe si cabrio vor fi mai mari decat al sedanului.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account