Randare: BMW M3 sedan 2013

Artistul grafic WildSpeed impreuna cu cei de la f30post ne prezinta modul in care ar putea arata BMW M3 Sedan 2013. Noul BMW Seria 3 sedan va fi dezvaluit in curand, iar detaliile de design au fost in mare parte dezvaluite de pozele spion sau imaginile „scapate” din greseala, asa ca atentia se va indrepta curand spre cel mai simbolic model BMW: atotputernicul M3.

Programat sa apara in 2013, mai intai in versiunea sedan, M3-ul va fi urmat de M4 Coupe, noua denumire pe care BMW se gandeste sa o foloseasca pentru viitorul model supersportiv al familiei Seria 4.

BMW va oferi in continuare noul M3 in trei variante de caroserie: sedan, coupe si cabrio. Doar in urma cu cateva saptamani sursele noastre ne-au spus despre numele de cod intern pentru M3 si M4. Acestea sunt F80 pentru M3 sedan si F82 pentru M4 Coupe.


Dupa parerea noastra, cea mai mare schimbare pe care o aduce familia de modele M3 este legata de motorizare. Se pare ca anul trecut BMW a testat diverse motoare pe vehiculele prototip BMW M3, de la motoare turbo cu sase cilindri in linie, la noul V6 si pana si la motorul V8 actual, aspirat natural. Dar vestile raman contradictorii, si la fel ca orice companie care isi protejeaza secretele, si BMW ascunde pentru moment datele finale.

Un videoclip spion recent indica foarte clar ca e vorba de sunetul unui motor V6, dar acesta ar putea fi doar unul din diversele prototipuri de teste care circula pe sosele, cu configuratii diverse ale motorului. Recent am aflat ca unitatea V6 in cauza este un motor de 3.3 litri BiTurbo ce dezvolta cca 450 CP, dar asta e tot ce putem spune pentru moment.

Puteti admira mai multe randari, in culori diferite, pe forumul f30post sau pe pagina de Facebook WildSpeed.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account