Randare: BMW M5 F10 in nuanta Blue LeMans

BMW M5 F10

Randare realizata de 04Alpine325ci pentru Germancarforum

Anul 2011 ne va aduce unul din cele mai interesante masini M – noul M5, construit pe platforma noului Seria 5 F10. In prezent BMW testeaza prototipurile prin Europa, modelul pregatindu-se sa fie dezvaluit anul viitor la Salonul auto de la Geneva. Pe baza fotografiilor spion si ale imaginilor oficiale ale noului Seria 5, artistii grafici continua sa produca imagini spectaculoase generate pe calculator ale noului M5.

Ultima randare de acest fel este un model in nuanta LeMans Blue, una din cele mai cunoscute si interesante nuante de exterior create de BMW. Randarea infatiseaza aceleasi elemente specifice de design intalnite si la generatiile anterioare, dar cu linii mai reliefate. Arcele rotilor sunt evazate pentru a adauga greutate caroseriei atletice a versiunii F10. Pragurile laterale sunt mai reliefate si conduc la o aerodinamica mai buna. Nici fantele clasice M nu au fost uitate, acestea pastrandu-se si la modelele noi.

Dupa cum se poate vedea si in imagine, M5 F10 are garda la sol mai mica decat Seria 5, si datorita aripilor spate mai evazate, arata mai musculos. Pentru a crea o imagine cat mai apropiata de cea a unei masini M, randarea include si un set unic de roti M.

BMW M5 2012 este propulsat de o varianta imbunatatita a motorului ce echipeaza BMW X5 M si X6 M. Agregatul de 4,4 litri V8 twin-scroll va livra o putere de 578 CP si avea varful curbei de cuplu de 718 Nm. M5-ul va fi echipat cu o transmisie imbunatatita, care are la baza transmisia cu sapte rapoarte ce echipeaza in prezent M3-ul. Va fi disponibila si transmisia cu opt rapoarte, alaturi de sistemul stop-start.

BMW M5 2012 va fi pus in vanzare in a doua jumatate a anului viitor, la cateva luni dupa debutul sau de la Geneva.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account