Zvonuri: MINI Beachcomber/Moke va fi produs in serie

MINI Beachcomber

Potrivit revistei AutoExpress UK si pe baza unor informatii de la surse din cadrul MINI, legendarul MINI Moke revine. Oficialii MINI au oferit celor de la Auto Express indicii conform carora conceptul Beachcomber va fi lansat in productia de serie.

Proiectat pentru a pregati fanii pentru lansarea modelului crossover Countryman, conceptul fara plafon si portiere Beachcomber a fost bine primit si aclamat de fanii MINI cat si de jurnalistii auto, dupa lansarea sa la Salonul auto de la Detroit in ianuarie.

Chiar daca decizia finala nu este inca luata, Dr Wolfgang Armbrecht, Brand Manager al marcii MINI, a declarat pentru AutoExpress: “Vom reanaliza daca exista un fundament al afacerii, caci reactiile primite au fost coplesitoare. MINI nu va prezenta niciodata un concept care nu va fi lansat in productie.”

MINI Beachcomber a fost construit ca o avanpremiera la noul Countryman, dar intr-o varianta mai simplista. Beachcomber nu a pastrat portierele si panourile plafonului, ca omagiu adus lui Mini Moke – legendarul model construit ca masina de vara sau pentru plaja.

Conceptul cu patru locuri este construit pe o platforma in intregime noua. Noul concept masoara 4007mm, iar ampatamentul de 2,6m ofera un spatiu generos pentru pasagerii din spate, in comparatie cu masini de dimensiuni similare.

MINI-Moke1

Cu acest concept nou, MINI se indeparteaza in sfarsit de designul rotund actual al farurilor. Botul masinii, drept, inalt si turtit mai putin conventional are influente de la modelul Mini Moke si a fost proiectat astfel incat sa respecte reglementarile stricte legate de siguranta pietonilor.

Modelul Beachcomber beneficiaza de tractiune integrala ALL4 si are garda la sol marita.

Numele masinii nu a fost inca decis, desi Moke ramane un candidat serios.

[Sursa: AutoExpress via BimmerToday]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account