BMWBLOG Romania 2.0 – Noul nostru „facelift”

Bine ati venit pe BMWBLOG Romania 2.0!

Cu un an in urma, proiectul BMWBLOG Romania a fost lansat sub tutela „fratelui” mai mare, bmwblog.com. Scopul nostru a fost de a crea un blog dedicat comunitatii BMW din Romania, un proiect care aduce cele mai importante stiri din lumea BMW, de la ultimele noutati si poze spion, pana la saloane auto, prezentari exclusive de noi modele si testari de masini.

A fost un an reusit din punctul nostru de vedere, numarul de vizitatori a crescut constant, direct proportional cu numarul de articole publicate lunar de echipa noastra. Succesul a fost incununat prin recunoasterea profesionala pe care am primit-o de la BMW Romania si de la alte publicatii auto importante din piata online romaneasca.

Un an mai tarziu suntem pregatiti pentru a trece la urmatorul pas, o tranzitie spre o revista online cu accente de weblog. Noul design a fost gandit inca de anul trecut cand BMWBLOG.com facea tranzitia spre un design mult mai atractiv, dar in primul rand, bine echilibrat si cu un scop anume, acela de a va oferi cat mai mult continut la un click distanta.

Bmwblog-_old-design

Un alt tel important a fost acela de a crea o interfata grafica in care sa se poata naviga mai usor si de a afisa continul intr-un mod bine definit si structurat. Al doilea pas a fost acela de afisa articolele intr-un cadru central mai extins, unde calitatea pozelor creste automat, impreuna cu un font mai mare, pentru o mai buna si rapida citire a continutului.

Intrebarea fireasca este urmatoarea: de ce un design asemanator cu BMWBLOG.com si BimmerToday.de? In studiul nostru, am observat ca multi dintre cititorii nostri sunt in acelasi timp interesati si de site-urile celelalte din retea, si de aici pana la a oferi un design asemanator a fost doar un pas. Ideea este de a va oferi aceeasi structura de navigare, dar cu o paleta de culori diferita, si in acest fel, tranzitia de la un site la altul sa fie mult mai usoara.

In acelasi timp cu noul design, am decis sa incepem o campanie de marketing impreuna cu BMW Motor AG Pitesti, un „homepage takeover” care va continua cateva saptamani de acum si care reprezinta un experiment interesant pentru noi si un pas inainte in colaborarea noastra cu diverse firme din lumea BMW.

In urmatoarele luni designul BMWBLOG Romania va continua sa primeasca modificari, si noi imbunatatiri vor urma cursul celorlalte site-uri din retea.

Speram sa va placa acest „facelift” cum l-am numit noi, si chiar daca nu este mai interesant decat un M3, M5 sau un Z4 facelift, suntem increzatori ca o sa il apreciati. Daca aveti sugestii, intrebari sau descoperiti niste bugs, va rugam sa ne anuntati.

Echipa BMWBLOG Romania,

Horatiu, Gabriela si Alex

Multe multumiri pentru acest design echipei talentate de la WP-Design

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account