Cadillac se gandeste sa lanseze un SUV care sa concureze cu BMW X3

Cadillac deja concureaza cu BMW, prin lansarea noului model compact ATS, dar planurile GM cu marca de lux Cadillac nu se opresc aici. Potrivit BusinessWeek, constructorul din Detroit intentioneaza sa lanseze un vehicul mic sport-utility, care sa concureze cu BMW X3 SAV.

“Analizam optiunile in aceasta zona”, a declarat Kurt McNeil, Vicepresedinte Cadillac pentru vanzari, intr-un interviu acordat revistei. “Cred ca ar concura mai degraba cu X3”. McNeil a mai declarat ca also GM nu a dat inca unda verde proiectului unui mic SUV Cadillac.

“Faptul ca Cadillac devine din ce in ce mai mult o marca globala va avea cu siguranta un rol important in luarea acestei decizii”, a adaugat el.

Cadillac SRX

Planurile ambitioase au la baza succesul SUV-ului mai mare SRX, ale carui vanzari au crescut cu 11% anul trecut in SUA. Si cea de-a doua generatie BMW X3 s-a dovedit a fi un model de succes pentru constructorul bavarez, uzina de la Spartanburg functionand la capacitate maxima.

La final, McNeil a spus ca modelele Cadillac „trebuie sa fie la fel de bune sau mai bune decat principalii concurentii”.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account