Randare: BMW Seria 1 Gran Turismo

BMW Seria 1 GT randare

BMW Seria 1 Gran Turismo este inca un membru nou al familiei BMW. Construit pe platforma viitoarei generatii BMW Seria 1, se zvoneste ca 1 GT va fi lansat in 2012. Chiar daca majoritatea detaliilor constau la acest moment doar in schite, noi am primit si cateva detalii.

BMW Seria 1 GT utilizeaza o platforma noua, modulara, ce va sta la baza tuturor modelelor viitoarei generatii Seria 1. ‘Coloana vertebrala’ a acestor modele a fost construita special in acest scop, pentru ca fiecare model sa se poata constitui intr- o variatie a structurii de baza, prin simpla deplasare a punctelor de sprijin catre zonele adecvate fiecarui vehicul. Impreuna cu o mai buna utilizare a pieselor de schimb ce vor fi comune mai multor modele, aceasta noua abordare va permite BMW sa reduca si mai mult costurile de productie.

BMW Seria 1 GT va fi un vehicul cu 5 usi, un amestec de hatch, break si sedan. 1 GT va fi cu 5 cm mai lung decat modelele cu 3 si 5 usi, dar va avea o parte frontala unica. Pentru a reflecta designul caracteristic Gran Turismo, 1 GT va beneficia de o pozitie destul de inalta la volan, asa cum intalnim si la Seria 5 Gran Turismo.

La interior, Seria 1 GT ar trebui sa ofere o alternativa intre doua scaune individuale separate de o consola centrala, sau aranjamentul clasic existent in spate. O revista franceza face speculatii si cu privire la motorizari, declarand ca masina va fi propulsata de un motor cu patru cilindri si turbocompresor, ce va dezvolta o putere intre 204 si 240 CP. Se zvoneste ca primele modele GT vor purta numele de 123i GT si 125i GT.

Sunt luate serios in calcul si variante hibride, iar a doua etapa a programului BMW EfficientDynamics va aduce noi optiuni si tehnologii ce vor fi implementate in intreaga gama Seria 1, dar nu numai.

Pe baza acestor informatii preliminare, nemtii de la AutoBild au schitat o randare ce ilustreaza o posibila infatisare a modelului BMW Seria 1 GT.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account