Randare: BMW Seria 5 electric cu ampatament marit

BMW a ales Salonul auto de la Shanghai 2011 de luna viitoare pentru a prezenta cel mai nou vehicul electric al lor. BMW impreuna cu partenerii lor de joint venture de la Brilliance China Automotive au dezvoltat un vehicul electric conceput special pentru China si construit pe platforma unui Seria 5.

BMW Brilliance Automotive este un joint venture 50:50 intre BMW si Brilliance si in prezent asambleaza limuzine BMW Seria 3 si Seria 5 in nord-estul Chinei, in orasul Shenyang.

Modelul Seria 5 electric este proiectat special pentru piata chineza si va fi disponibila in versiunea cu ampatament marit. Detaliile complete nu au fost dezvaluite inca, dar anticipam ca masina va fi echipata cu unele din tehnologiile prezente pe BMW ActiveE sau pe MINI E

BMW a prezentat deja la Salonul auto de la Beijing din 2010 un concept electric Seria 5 bazat pe generatia anterioara E60. Denumit ECHO, vehiculul era un proiect comun BMW si Universitatea Tongji.

Salonul auto de la Shanghai va incepe pe 20 aprilie.

Intre timp, artistii grafici au inceput deja sa deseneze infatisarea unui vehicul electric bazat pe BMW Seria 5.

[Sursa: Theophiluschin ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account