POZE SPION: BMW M3 Sedan va avea grila frontală mare, ca și BMW M4 Coupé

BMW M3 Sedan se va distinge de restul modelelor BMW Seria 3, preluând de la Coupé-ul M4 grila frontală cu dimensiuni extinse pe înălțime.

Constructorul bavarez nu a riscat în cazul Seriei 3, păstrând dimensiunile și designul grilei frontale în „norme” destul de tradiționale. Versiunea M340i xDrive se remarcă prin faptul că lamelele verticale din cadrul grilei duble sunt înlocuite cu o meșă cu ținte. Dar mai mult nu s-a îndrăznit din punctul de vedere stilistic.

Totuși, când vine vorba despre modelele diviziei BMW M GmbH exuberanța nu a mai fost temperată. Astfel, BMW M3 Sedan își va etala caracterul extrovertit și „macho” adoptând grila frontală a lui M4. Aceasta are lamele duble dispuse pe orizontală și este pusă și mai bine în evidență de capota cu nervuri mai puternic reliefate, precum și de spoilerul frontal cu prize de aer ample.

Mai jos puteți vedea un link direct către un cont de Reddit.com care a publicat o poză neoficială cu noul BMW M4 surprins complet necamuflat.

G22 M4 from BMW

Confirmarea noii grile pentru BMW M3 Sedan este oferită de noul set de poze spion care au fost publicate inclusiv de autoblog.com. CLICK AICI pentru a vedea pozele spion cu noul BMW M3 Sedan.

BMW a confirmat că lansarea noii generații de modele BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupé va avea loc în septembrie. BMW M GmbH subliniază că aceste modele de performanță vor fi oferite pentru început doar cu tracțiune la puntea spate. Însă sistemul de tracțiune integrală M xDrive va fi o opțiune, pe care o putem aștepta sî fie disponibilă probabil din 2021. Propulsorul este cel de 3 litri cu 6 cilindri în linie, regăsit la BMW X3 M și BMW X4 M. Varianta de 480 CP va putea fi cuplată și cu o cutie de viteze manuală, în timp ce modelul de top Competition va livra 510 CP struniți prin intermediul transmisiei automată M Steptronic. Aceasta are opt trepte și sistem Drivelogic pentru selectarea mai multor moduri de funcționare, care favorizează confortul sau răspunsul cât mai sportiv.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account