Randare: BMW X4M

BMW X4 nici nu a aparut inca pe piata si artistii de randari au inceput deja sa faca speculatii pe seama unei versiuni M pentru viitorul Sports Activity Coupe din clasa medie.

Cel de-al doilea vehicul Sport Activity Coupe al marcii va fi construit la uzina BMW de la Spartanburg in SUA, alaturi de modelele X3, X5 si X6. BMW X4 utilizeaza aceeasi platforma ca si BMW X3, avand o lungime de 4.648 mm, latime de 1.915 mm si inaltime de 1.622 mm. Numele intern de cod pentru BMW X4 este F26.

Echipa de design BMW continua tendinta evidentiala la modelele dezvaluite recent, unele elemente de design devenind deja simbol, cum ar fi grilele rinichi 3D sau farurile patratoase.

Se spune ca BMW X4 este programat pentru lansare in anul 2015. Cat despre BMW X4M, daca va fi aprobat, va concura cu Porsche Macan, noul SUV performant ce are la baza modelul Cayenne.

Potrivit sursei BMW Scott27, BMW X4M este luat in serios de cei de la BMW, pentru a combina accesibilitatea unui SUV performant cu tractiunea integrala.

Daca va primi unda verde, BMW X4 M va fi propulsat de acelasi motor de pe viitoarele M3/M4, un agregat cu sase cilindri in linie derivat din motorul N55, denumit S55.

Inginerii BMW vor fi atenti in special la dinamica masinii, punand accentul pe oferirea unei personalitati sportive si dinamice pentru noul BMW X4 M, cu focus pe tractiune.

Modelul BMW X4 „standard” va debuta anul viitor.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account