BMW X5 și Vossen Wheels – Perfect match

BMW X5 Vossen

Încă de când s-a lansat noua generație a modelului BMW X5, toată lumea s-a îndrăgostit de el și de evoluția designului față de modelul anterior, care aduce o imagine cu un plus de dinamism și forță. Noul design se remarcă prin farurile circulare duble ce se extind în grila BMW a radiatorului, silueta extinsă elegant cu linia laterală marcată de pasajele musculoase ale roţilor, cu designul față și spate evidențiat de linii orizontale şi suprafeţe proeminente, dar și prin accentul pe optimizarea aerodinamică. În plus, sunt oferite în premieră posibilităţi de personalizare speciale, clienţii putând opta între noile pachete Design Pure Experience, Design Pure Excellence dar și M Sport, dotări de exterior şi interior pot fi comandate în aproape orice combinaţie. Se asigură astfel posibilitatea de a opta între mai multe configurații care schimbă caracterul mașinii între robust și puternic, dinamic sau elegant și luxos.

Pe lângă posibilitățile „oficiale” de personalizare ale lui BMW X5 mai există și cele aftermarket, bineînțeles. Recent, cei de la Vossen Wheels au avut un proiect interesant cu un BMW X5, în care își prezintă și un nou tip de jante din colecția nouă. Modelul BMW X5 Alpine White din poze a fost dotat cu jante Vossen Wheels Vossen VFS1’s în nuanța Matte Graphite. Aceste jante, împreună cu alte câteva din aceeași serie VF oferă clienților o modalitate simplă de a scădea masa mașinii și de a-i da un nou aspect, mai agresiv și mai sportiv.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account