Randare: BMW Z4 Shooting Brake

Shooting Brake” – este denumirea stabilita pentru o caroserie in doua usi cu spatele alungit. Aceste masini au in general portbagajul ca la un model break sau hatchback, desi cateodata putem intalni si usi care se inchid invers.

Termenul provine de la masinile de lux in doua usi modificate pentru uzul vanatorilor sau al altor sportivi precum jucatorii de golf, jochei sau jucatori de polo, care aveau nevoie de spatii de depozitare mai mari decat cele oferite de portbagajul masinilor obisnuite.

In 1999 BMW a lansat modelul Z3 Coupe ce avea spatele ca un hatch, un model Shooting Brake destul de controversat. Aproximativ in aceeasi perioada BMW a lansat si M Coupe, un alt vehicul Shooting Brake produs de Divizia M.

Desi a fost foarte apreciat de entuziastii marcii, modelul Z4 Shooting Brake pare sa-si fi incheiat perioada de glorie, si mai multe rapoarte indica faptul ca producatorul bavarez nu intentioneaza sa construiasca un al vehicul Shooting Brake bazat pe noul roadster Z4 E89.

Cu toate acestea, artistii de randari continua sa se joace cu ideea de Shooting Brake, si deseneaza o versiune Shooting Brake a celui mai nou Z4.

Rezultatul nu e chiar preferatul nostru, dar va lasam pe voi sa-l evaluati.

[Sursa foto: Autoblog.nl | Wikipedia]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account