Randari: BMW Seria 1 GT cu tractiune fata

BMW va scrie luna viitoare o noua pagina in istoria companiei, odata cu dezvaluirea primului lor autovehicul cu tractiune fata. Odata cu lansarea modelului BMW Seria 1 GT, BMW intra pe un nou segment de piata. Lansata mai intai pe modelul super compact, arhitectura cu tractiune fata va fi introdusa probabil si pe familia de modele Seria 1 odata cu noua generatie care urmeaza a fi lansata in 2019.

La Salonul auto de la Paris BMW va lansa Seria 1 GT sub forma de concept, cu motor cu trei cilindri. Motorul de 1.5 litri cu trei cilindri poate dezvolta pana la 180 CP, dar pe viitor ne asteptam sa dezvolte puteri si mai mari. Noul motor pe benzina preia capacitatea cilindrica de 500 cmc si alte elemente de baza de la motorul BMW clasic de 3.0 litri cu sase cilindri, pe benzina. Pe viitor vor fi oferite si o versiune xDrive si una hibrida.

Aceleasi motorizari vor propulsa si viitoarea generatie de modele MINI, care urmeaza a fi lansata pe piata in 2013.

Prin aceste mutari BMW Group reactioneaza pe de o parte la presiunile asupra costurilor cu care se confrunta segmentul premium, si in al doilea rand vine ca reactie la succesul modelelor cu tractiune fata produse de principalii concurenti ai sai, de la Stuttgart si Ingolstadt.

BMW va oferi o serie de dotari si gadgeturi pe noul Seria 1 GT, de la sistemul iDrive cu display de 8.2 toli pana la o serie de sisteme de asistenta sau ConnectedDrive.

Pe baza celor mai recente poze spion si a zvonurilor generate in lumea auto, cei de la Quattroroute.it au produs cateva randari destul de realiste.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account