Gerovital
Gerovital
Gerovital

Randari noi: BMW M4 2014

Publicatia franceza Motorsport aduce in atentie o noua serie de randari ale viitorului BMW M4. Acestea se aseamana cu cele publicate de noi saptamana trecuta, dat fiind ca sunt create de acelasi designer talentat: Jerry Alvarez (JAdesigns75.deviantart.com).

Ca si celelalte randari avem de-a face cu o bara frontala agresiva, cu elemente de design preluate de la modelele 1M si M6, precum si un plafon din fibra de carbon, similar celui de pe M6 Coupe. Liniile laterale sunt mai pronuntate, pentru a conferi masinii o infatisare mai sportiva si mai musculoasa, sustinuta de aripile evazate si pragurile laterale. Au fost adaugate si jantele M. Capota cu power dome este si ea prezenta, element intalnit pe modelele generatiei actuale M3 E90/E92.

BMW M3 F80 si M4 F82 vor renunta la motorul V8 apirat natural in favoarea unuia nou cu sase cilindri in linie, ce are nume de cod S55. Aceasta informatie recenta a fost regasita intr-un cod BMW VIN inregistrat in marea Britanie si indica o putere de aproximativ 415 CP, desi noi ne asteptam ca cifrele reale sa fie putin mai mari.

Odata cu noile modele M3 si M4, Divizia M s-a axat serios pe tehnici de reducere a greutatii, oferind performante mai bune decat la modelele M3 actuale.

Va invitam sa admirati randarile.

[Sursa: GCF]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account