BMW va lansa tehnologia Speed Limit pe piata din Australia

BMW a confirmat ca va lansa noul sau sistem revolutionar de asistenta, denumit Speed Limit Information, anul acesta pe piata din Australia.

Sistemul il informeaza permanent pe sofer referitor la viteza maxima permisa, prin intermediul unei camere video pozitionate langa oglinda retrovizoare din interior, care monitorizeaza permanent indicatoarele rutiere de pe sosea, precum si indicatoarele de limitare a vitezei, si le compara cu informatiile salvate in sistemul de navigatie BMW.

Chiar si in cazurile cand limita de viteza este modificata doar temporar, de exemplu in cazul lucrarilor pe sosea, se ia in considerare informatia de pe sosea inregistrata de camera.

Viteza maxima admisa este afisata soferului in panoul de instrumente de bord, sau pe Head-Up Display pe parbriz, reducand semnificativ riscurile depasirii limitei din greseala.

Sistemul de informare Speed Limit opereaza impreuna cu sistemul de navigatie al BMW si va debuta pe modelele BMW 760Li, 750Li si 750i in decursul acestui an, ca element standard.

Clientii vor putea sa opteze pentru acest sistem si pentru celelalte modele ale gamei Seria 7, precum si pe Seria 5 Gran Turismo, Seria 5 sedan si Seria 5 touring in schimbul sumei de 700 dolari australieni.

[Sursa: BMW]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account