BMW X6
BMW X6
BMW X6

The Escape: un scurtmetraj cu noul Seria 5 în rol principal

The Escape

Noul scurtmetraj „The Escape”, care îi are printre protagonişti pe Clive Owen, Dakota Fanning, Jon Bernthal şi Vera Farmiga, a fost lansat în acest weekend.

Filmul continuă în tradiţia „The Hire”, o serie de scurtmetraje unice lansate între 2001 şi 2002, care au câştigat repede milioane de fani şi au marcat scena internaţională a marketingului. Cele opt filme, lansate pe parcursul a două sezoane, au realizat o abordare complet nouă. David Fincher, care este deja binecunoscut ca regizor al unor filme precum „The Game”, cu Michael Douglas, şi „Fight Club”, cu Brad Pitt, a fost producător executiv al primei serii. Autori, regizori şi actori renumiţi au adus la viaţă poveştile captivante. În fiecare film, actorul britanic Clive Owen a jucat rolul principal alături de un model BMW. Considerat a fi cel mai popular film al primului sezon, „Star” a avut-o pe Madonna ca protagonistă, alături Clive Owen şi un BMW M5. Scurtmetrajul a fost scris şi regizat de Guy Ritchie. Cea de-a doua serie, care a fost lansată în 2002, i-a avut ca producători executivi pe Ridley şi Tony Scott, alte două nume de calibru la Hollywood.

The Escape

15 ani mai târziu, BMWFilms.com revine cu un film-omagiu, care îl va avea din nou pe Clive Owen la volan, iar partenerii săi sunt Dakota Fanning („War of the Worlds”, „I am Sam”), Jon Bernthal („The Punisher”, „Daredevil”) şi Vera Farmiga („The Departed”, „Up in the Air”, „Closer to the Moon”). Filmul este semnat de regizorul sud-african laureat cu Oscar Neill Blomkamp („District 9”, „Elysium”) şi produs pentru BMW of North America de către Geisel Productions din New York.

„Cred cu fermitate că «Plăcerea de a conduce» poate fi comunicată cu eficienţă prin poveşti emoţionale şi că, prin aceasta, putem consolida valorile principale ale mărcii BMW. Cu o realizare în stilul Hollywood, vedete globale, un regizor nominalizat la Oscar şi o abordare <<online first>> constantă, stabilim încă o dată noi repere pentru content marketing”, a explicat Hildegard Wortmann, vicepreşedinte executiv al mărcii BMW. „Noul scurtmetraj «The Escape» este conceput ca un omagiu pentru a 15-a aniversare a «The Hire». Clive Owen a fost nerăbdător de la început atunci când a auzit de planurile noastre. Suntem încântaţi să îl avem pe Clive din nou alături de noi – cu stilul său cool, el este perfect pentru rol.”

The Escape

„The Hire” – serie de scurtmetraje BMW originale cu opt episoade unice
Primul sezon al „The Hire” a avut premiera pe BMWFilms.com la 26 aprilie 2001, cu „Ambush” regizat de John Frankenheimer, urmat de „Chosen” al lui Ang Lee, cel care avea să câştige Premiul Oscar pentru „Brokeback Mountain” şi „Life of Pi”. Cel de-al treilea film al seriei, „The Follow”, a fost regizat de Wong Kar-wai, iar în distribuţie au figurat Forest Whitaker, Adriana Lima şi Mickey Rourke. Completarea primului sezon a fost făcută de creaţia lui Guy Ritchie, „Star”, în care a apărut starul pop Madonna, şi de „Powder Keg”, cu Stellan Skarsgård în distribuţie şi cu regia semnată de Alejandro G. Iñárritu, pe atunci un star în devenire şi în prezent multiplu laureat cu Oscar. Primul sezon l-a avut ca producător executiv pe David Fincher („The Social Network”, „The Girl with the Dragon Tattoo”) şi a strâns, de-a lungul celor patru luni, peste 11 milioane de vizualizări. Al doilea sezon al „The Hire” a fost produs de Tony şi Ridley Scott şi a debutat în octombrie 2002, cu „Beat the Devil” al lui Tony Scott, în a cărei distribuţie a apărut legenda soul James Brown, în timp ce demonul era interpretat de Gary Oldman. „Hostage” al lui John Woo, în care a apărut Maury Chaykin, şi „The Ticker” al lui Joe Carnahan, cu Don Cheadle, au completat seria.

Urmărește noul scurtmetraj „The Escape”:

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account